Is de tuin eenmaal aangelegd, dan is er altijd enig tuinonderhoud. Een goed verzorgde tuin draagt bij aan een prettige woon- of werkomgeving. We bieden u diverse onderhoudsmogelijkheden aan: helemaal afhankelijk van uw tuin, beschikbare tijd voor de tuin en uw budget. 

U bepaalt wat u zelf doet, en wat wij voor u mogen doen!

Frequentie tuinonderhoud:

De hele week gewerkt en in uw vrije tijd genieten van de tuin, dat kan.  Of u wilt de lichtere klusjes zelf doen, maar de zwaardere liever niet. Wilt u wel zelf de tuin onderhouden, maar kunt u dat niet meer zo goed?

Kiest u voor frequent tuinonderhoud, dan nemen we u de meeste zorg voor uw tuin uit handen.

Wilt u uw tuin zelf grotendeels onderhouden, dan kunt u kiezen voor periodiek tuinonderhoud: wij nemen dan bijvoorbeeld de grote voorjaars- en najaarsbeurt op ons. Wij kunnen het snoeiwerk van uw haag verzorgen, we snoeien uw fruitboom vakkundig,  verticuteren uw gras, bemesten de hele tuin op maat en voeren het grove groenafval af. U doet zelf de kleinere tuinklusjes, zoals gras maaien en wieden.

IMG_4050 

Echte onderhoudsoplossingen, geen standaardcontracten

Ook hier staat uw tuinwens centraal. Wij denken in echte onderhoudsoplossingen, niet in standaardcontracten. Bent u niet goed ter been, bent u die drukke zelfstandige met weinig tijd, combineert u werk met een druk gezinsleven, voor ieders tuin verzorgen we tuinonderhoud op maat.

Uw tuin wordt altijd vakkundig onderhouden.

100_4834