• Bel 0575- 842091 voor een afspraak

 • Over ons

  Allround hoveniersbedrijf

  Hoveniersbedrijf Piek Zweverink VOF bestaat sinds 1 januari 2008. Het ontstond toen de ervaren (vakbekwame) hovenier Stephan Zweverink ging samenwerken (VOF) met partner Mariska Piek, vakbekwame hovenier en tuinontwerper. 

  Tuinwensen

  We vervullen de persoonlijke tuinwensen van onze klanten. Door onze zorgvuldige voorbereiding, van het ontwerp tot de keuze van de materialen en door ons gedetailleerde overleg met u, onderscheiden we ons. Bij het aanleggen van uw tuin, of het verzorgen van uw tuinonderhoud, houden we nauw contact om tot een mooi eindresultaat te komen.

  We bieden u naast onze brede ervaring, korte lijnen en grote inzet. We stoppen niet voor de puntjes op de -i- staan

  Werkregio

  We werken in de (grote) regio in en om Vorden. Onze klanten zitten in Vorden, Gorssel, Hengelo (Gld), Doetinchem, Zelhem, Eefde, Laren, Harfsen, Bronkhorst, Deventer, Apeldoorn enzovoort. In samenwerking met tuinontwerpbureau Piekobello Tuinontwerp (Den Haag) doen we ook projecten buiten onze eigen regio: Leidschendam, Den Haag, Kijkduin en Voorburg.

  Uitgekiende beplanting

  Ook in de materialen kiezen we voor kwaliteit: voor stevige en onderhoudsvriendelijke planten. Onze beplantingsplannen bestaan altijd uit planten die precies op elkaar afgestemd zijn: qua kleur maar ook qua bloeitijd. Wij beseffen, dat u geen behoefte hebt aan beplanting die het slecht doet of veel onderhoud vraagt. Daarom werken wij altijd met de sterkste, meest onderhoudsvriendelijke planten. Zo blijft uw tuin er nu en in de toekomst fantastisch uitzien en hebt u er zo weinig mogelijk omkijken naar.

  100_4834

  Kiest u voor samenwerking met ons bedrijf, dan wordt uw tuin van het vroegste voorjaar tot het late najaar aantrekkelijk. U geniet (bijna) het hele jaar vanbloei en ’s winters geniet u van de wintergroene planten. Uw tuin is het hele jaar door aantrekkelijk.

  Mariska Piek is een uitgesproken plantenliefhebber. Zij denkt graag met u mee over de meest geschikte plant voor elke plek. Juist ook over planten die minder ‘standaard’ zijn, kan zij u informeren.  Want zoals een mooi schilderij of een sjieke lamp de woonkamer gezellig en eigen kan maken; zo kan een goed gekozen boom, maar ook een mooie struik of bodembedekker, een tuin net even dat laatste stukje eigenheid en sfeer geven.

  Grotere opdrachten
  Voor grotere opdrachten werken we samen, altijd met specialisten. We werken uitsluitend samen met vakmensen. Zo is er een nauwe samenwerking met 2 grondwerkbedrijven (inzet mobiele kraan, plaatsen containers), met een vijverspecialist in de regio, en voor professionele boomverzorging werken we samen met een boomverzorger (‘European treeworker’). Samen leveren we (veilig) vakwerk.

  Partners

  Wij werken vrijwel altijd samen met vaste leveranciers: 

  voor tuinmaterialen:
  Buiter beton, een grote tuinmaterialen leverancier te Balkbrug (OV), bezorgt landelijk
  Weulen Kranenbarg, onze lokale leverancier voor alle tuinmaterialen
  Valle Verzasca, onze lokale leverancier en adviseur voor vijveraanleg

  samenwerking in ontwerp & aanleg:
  Piekobello tuinontwerp, tuinontwerpburo te Den Haag, maakt vooral prachtige, natuurlijke ontwerpen.