• Bel 0575- 842091 voor een afspraak

 • Sierbestrating

  Wilt u een mooi terras, een nieuwe oprit of een paadje naar de voordeur? Wij maken het voor u.
  Wij bieden als extra service  de mogelijkheid met ons materialen bij leveranciers te bekijken. We maken samen een keuze uit het enorme aanbod bestratingsmateriaal, op basis van uw budget, wat goed bij uw huis past, en wat u mooi vindt. Wij nemen onze ervaring met materialen mee in het gesprek, opdat u voor jaren een goede keuze maakt.

  Op de foto ziet u grotere tegels in een moderne tuin (Zutphen):

  vijvertuin in Zutphen

  Hier ziet u werk aan een grote oprit (Zutphen). Op de linkerfoto is nog duidelijk het zandbed te zien, op de rechterfoto is al duidelijker hoe de oprit eruit zal gaan zien:

   IMG_2601   IMG_2623

  In deze tuin, ontworpen door Piekobello tuinontwerp, is grind gecombineerd met gebakken stenen.

  11-12-2013 062  

  Werkzaamheden aan een cirkel van gebakken stenen:

  cirkel oude stenen

  We realiseren ook complexere projecten bijvoorbeeld met meerdere stenen in verschillende diktes. Ook combineren we tegels gemakkelijk met (gebakken) stenen. Op de bovenstaande foto ziet u werk in uitvoering met gebakken stenen, gecombineerd met tegels. De stenen zijn netjes gezaagd, om een echte ronding te maken:

  IMG_2178 

  Recent werk in Zutphen: een mooi groot terras en een trap van gebakken stenen sieren een jaren 30- huis aan de Deventerweg. Eerst flink werk aan de winkel:

  IMG_4582 

  Het begint – na het opschonen- met veel kubieke meters zand inkruien, dan afstrijken en de stenen netjes leggen. Waar geen hele stenen passen, worden stukjes gezaagd.
  Het eindresultaat: keermuurtjes (van hergebruikte stoeptegels), een mooi groot terras en een degelijke, stevige trap.

  IMG_4631