Hoveniersbedrijf Piek Zweverink maakt moderne tuinen, met weinig onderhoud en veel bloei. We hebben veel oog voor detail en afwerking. Uw wensen, uw budget en de mogelijkheden van uw tuin staan bij ons altijd centraal. 

Totaalpakket tuinaanleg

We ontwerpen, leveren alle materialen, verzorgen de aanleg, bestraten en beplanten. We beginnen met het uitwerken van uw ideeën voor de tuin en onze creatieve plannen in een ruwe schets, die wij (desgewenst) later uitwerken in een professionele ontwerptekening. Aan de hand van dit concrete plan wordt een duidelijke begroting/ offerte gemaakt. 

Natuurlijk houden we hierbij in de gaten voor u, hoeveel onderhoud er na de aanleg van de tuin zal zijn. Uw beschikbare tijd voor de tuin bepaalt mede de materialen.

Weelderige tuingeranium verzacht harde lijnen sierbestrating

Advies tuinmaterialen

Wij bieden als extra service de mogelijkheid met ons materialen bij leveranciers te bekijken. We maken samen een keuze uit het enorme aanbod bestratingsmateriaal, schuttingen, planten enzovoort.

We adviseren u over alle mogelijke elementen in uw tuin: bestratingsmateriaal, beplanting, verlichting, water in de tuin en een sproeisysteem om de beplanting in optimale conditie te houden.

We hebben vaste leveranciers, zodat we weten, dat we kunnen vertrouwen op hun goede service en vakkundigheid. En wij u altijd kwaliteit kunnen bieden.

natuurlijke vijver in Zutphen

Gefaseerde tuinaanleg

Onze kracht ligt in meedenken. We begrijpen, dat u uw geld maar 1 keer kunt uitgeven. Kiest u graag voor kwaliteit, maar wilt of kunt u niet wachten? U zou ervoor kunnen kiezen uw tuin in fasen aan te laten leggen: waarom niet de voortuin, de achtertuin en de zijtuin als drie verschillende projecten zien? Of misschien kiest u ervoor eerst de bestrating te laten leggen en de beplanting uit te stellen tot in het volgende voorjaar. U kunt dan wel meteen op het terras zitten en met schone voeten uw huis betreden. Over de beplanting kunt u dan nog even nadenken.

Het is uw tuin, vertel ons hoe u het hebben wilt! Uw wens staat altijd voorop.