0575 – 842091 info@piekzweverink.nl

tuinontwerp

 

Een bijzonder ontwerp voor uw tuin, terras of vijver. In 3D voor een virtuele wandeling door uw nieuwe tuinontwerp.

 

Tuinontwerp.

uw eigen tuin

in 3d ontwerp

 

Voor elke tuin is er een eigen ontwerp. De beschikbare ruimte, het budget en de wensen en ideeën vormen de basis voor het ontwerp.

In een eerste gesprek bespreken we samen deze uitgangspunten voor het ontwerp. Vervolgens maken wij een ontwerp die vervolgens weer wordt besproken.

 

 

3D ontwerp

Het mooie is dat met de nieuwste ontwerpsoftware wij in staat zijn om uw ontwerp in 3D te tonen. Het gaat zelfs zo ver dat wij u een virtuele rondleiding door uw nieuwe tuin kunnen geven. Zo krijgt u een goede indruk van hoe uw tuin er in de nieuwe situatie uit gaat zien.

Ontwerpen

Natuurtuin

Een tuin vol geurende bloemen, struiken en bomen, vogels, bijen, vlinders en andere dieren. Een genot voor het oog en de natuur.

Zwemvijver

Met de warme zomers is een zwemvijver de ideale combinatie van natuur, vijver en zwemmen. Zwemmen in de natuur.

zonneterras

Met een overkapping van hout als de ruimte ervoor is. Of met schaduwdoeken voor een tropische sfeer of als er minder ruimte is.

beplanting

Een ontwerp met een beplantingsplan. Samen bepalen wij de bloemen en planten en heeft u het hele jaar plezier van uw tuin.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Dankzij het beplantingsplan dat Mariska heeft bedacht, hebben we het hele jaar door kleur in onze tuin. De afwisseling van lage en hoge planten zorgen voor een speels en natuurlijk effect. We zijn er nog steeds erg blij mee.”

Rianne Lenselink

partners

Samen maak je het mooiste werk. Daarom werken wij graag met een vaste groep van partners die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Pin It on Pinterest